Drugi BEGEF će se održati od 07. do 09.09. 2018. godine u Skadarliji. Kako organizatori najavljuju 07.09. ( petak) u bašti restorana "Velika Skadarlija" 20 renomiranih vinara iz Srbije će predstaviti svoja vina odabranoj publici, a od petka 07.09. do nedelje 09.09. u periodu od 17 - 23 časa, od restorana "Tri šešira" duž donjeg dela Skadarlije na postavljenim štandovima proizvođači hrane i pića predstaviće svoje proizvode.

Beogradski prolećni salon vina koji je trebao da se održi 4. i 5. maja u Hotelu Falkenstainer odlaže se.

Posle velikog broja vinskih festivala, u subotu 28. aprila predstavlja novi format događaja gde će se uz vinarije i poneko žestoko piće predstaviti zanatski delikatesi.

 

Zanatski sirevi, mesni proizvodi, čokolade, začini i slično su rado viđeni kao par dobrim vinima tako da će posetioci moći na jednom mestu da po svojoj volji isprobavaju razne ukuse.

 

Predstaviće se oko 20 izlagača. Mesto događaja je Ben Akiba Radno vreme je od 16 do 22 sata.

Prvi Novosadski salon vina će se održati 20.- 21. aprila u hotelu Park. Organizatori su najavili učešće osamdest izlagača iz zemlje i regiona, kao i interesantan prateći program Wine Identity sa izuzetno kvalitetnim radionicama.

 

Radno vreme Salona je od 12. - 20. časova, a cena ulaznice je 1000 rsd.

U hotelu Zira 31. marta održaće se 10. Salon vina Wine Style. Na ovogodišnjem jubilarnom Salonu posetioci će imati prilike da se upoznaju sa 40 - tak vinarija i da probaju 300 etiketa vrhunskih vina iz sveta.